Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Радо Андреев още не може да разбере кой и по какъв начин го е освободил от следствения арест. Но това, което най-вече не спира да го измъчва, е усещането, че Денис го е предал. Държанието на Акарди още повече подсилва убеждението му, че братята действат в тайна комбина срещу него. Огорчен, той предпочита да действа по свой начин и опитва да възобнови каналите за търговия със синтетична дрога. Обявената война между Радо и Сандо вече е в ход и двамата се опитват да вземат властта над групировката и да управляват еднолично нейното влияние на пазара. В борбата за надмощие Радо се поддава на яростен импулс и взима фатално решение, което ще промени изцяло хода на събитията.

Драматичен обрат за Денис Топал в „Братя“

Старши инспектор Елена Давидова все по-добре осъзнава колко ще й е трудно с вътрешното разследване на събитията около трагичната престрелка преди два месеца, завършила със смъртта на висш полицай. Тя напълно разбира личната болка на целия екип, загубил един от любимите си колеги, но антимафиотите не могат да й предоставят нито едно доказателство, че точно Топал е убил Йосифов. Никой не е станал пряк свидетел на престъплението, но всички само предполагат кой е убиецът. С вродената си интуиция Елена усеща, че следователите й нямат никакво доверие и това допълнително усложнява нейната работа. Какъв ще е резултатът от разпита на Черкезов и дали Давидова ще открие нови улики във връзка със смъртта на Калин?

Владимир Михайлов: Тъмната и светлата страна са в постоянна борба в героя ми от „Братя“

Юлия постепенно осъзнава, че връзката й с Карамитев прилича на истински затвор. Нейният буен характер с мъка се вписва в подредения свят на бизнесмена, който има педантично отношение към целия си живот. Графиците и правилата в дома му я изкарват извън нерви и тя все по-трудно се овладява. Но страхът, че Денис ще я открие, за да й отмъсти за смъртта на Борис, я държи нащрек. Тя има нужда от помощта и закрилата на Филип и това прави опасната украинка малко по-сговорчива. Може ли Юлия да се промени, как вижда бъдещето на отношенията им и каква всъщност е целта на Карамитев?

Фотография: NOVA / Красена Ангелова

Не пропускайте първия епизод от четвъртия сезон на криминалната драма „Братя“ тази вечер в 22:30 ч. по NOVA

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.