„Той е номер 1 във всяко начинание, с което се захване!“, категорична е половинката на актьора

Броени часове преди следващото звездно превъплъщение на съпруга й в любимото шоу за преобразявания, Нели Атанасова сподели какво мисли за представянето му във формата до момента, разкри как се борят със стреса и сподели мнението си за това какво според нея трябва да правим с ненужното, с което се заобикаляме в живота.

„Вкъщи не текат репетиции с мое участие, тъй като той е изключително ангажиран човек и не ни остава много време дори да се засечем у дома. С нетърпение очаквам момента, в който ще намери малко повече време за нас“, споделя тя.

„За първия му образ знаех, че не се налага да му помагам кой знае колко с хореографията. Той си влезе много добре в образа и му се получи. Просто е талантлив! Не, защото ми е мъж, но е много добър!“, категорична е Нели.

Сано: За „В сърцето на машината“ има женски коментари, от които настръхвам

Как се борят със стреса?

„Всяко едно предизвикателство в живота на всеки един от нас, ни прави по-силни. Защото другото – не е решение! На него не му се налага да бъде силен, той е роден лидер, с характера и качествата и таланта на такъв. Във всяко едно начинание, с което се захване, не само защото е в сърцето ми, но е номер 1!“

Кремена Халваджиян: Амбицирам се, когато чуя, че нещо не може да стане

За разчистването на ненужното около нас

„Може би заради случващото се в последно време, всеки един от нас малко се позатвори в черупката си. Започна да държи, не само на околните, но и да обръща повече внимание на близките си и на личните си вещи. А всичко излишно, което има в домовете ни, носи само отрицателна енергия. И забавя нещата в живота ни. Така че, отървете се от всичко, което не харесвате или не ползвате, или не ви носи никаква емоция!“, призовава тя.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.