Вижте някои от модните "закони"

Ако искате цялостната ви визия да бъде модерна, секси и елегантна, прочетете следващите редове. В тях ще ви разкажем тайните на правилните съчетания на тоалет с обувки. Вземете нашите съвети предвид и винаги ще бъдете обект на възхищение, спрямо визията ви.

Правилата са прости – вземете под внимание цветът, материята и стилът на дрехата, след което внимателно подберете най-подходящите обувки. Цялостният тоалет преди всичко трябва да ви е удобен. За дамите е една идея по-трудно. При тях има от всичко по-много, докато при мъжете темите относно облекло и обувки, са малко по-ограничени. Да започнем с дамите.

Скъпи дами, когато правите избор на обувки, едно от най-важните неща е правилният цвят, след което идват материята и моделът на дрехата, с която искате да комбинирате обувките. Бъдете внимателни, защото границата между красивата и отблъскваща визия е много тънка. Информирайте се, кои цветове си подхождат, за да привлечете вниманието на околните с възхищение. Поводът, за който се приготвяте също е от значение. Няма да изглежда добре, ако отидете на разходка в парка, облечени в официална, вечерна рокля, нали? Ако не можете да се справите сами, потърсете помощ от стилист.

А сега е време да обърнем внимание и на мъжете.

Господа, за никой не е тайна, че модата не ви е най-голямата сила. За това ще ви помолим да се доверите на нашите изпитани съвети, за да ви помогнем да изглеждате зашеметяващо. При вас отново важи правилата са същите като при дамите. Изберете подходящата визия, като се основавате на вашите лични предпочитания. Носете и комбинирайте обувките, с дрехи, които преди всичко са ви удобни. Ако тоалетът ви е красив, обаче неудобен, това ще остави впечатление в околните. Ако се колебаете, какво да изберете, заложете на класиката. Дизайнерите създават нови модни тенденции, но също така има и модели, които през годините не са претърпели промяна и са се превърнали в класика.

Източник: Магазин за дрехи и обувки - KAPERE