Има нанесени щети

Протест срещу ръководството на Българския футболен съюз, който прерасна и във временна пътна блокада в София. Акцията беше организирана през последните дни в социалните медии. Стотици недоволни взеха участие в протеста срещу ръководството на Българския футболен съюз.

Представители на няколко отбора, сред които ЦСКА, „Балкан Варвара”, „Спартак София”, ФК „Сините Камъни”- Сливен и „Странджа Средец”. Всички те призоваха за оставката на Борислав Михайлов, а БФС бе замеряна с плодове и предмети от деца от школите, като в резултат на това част от надписа пред централния вход на сградата на счупен.

Димитър Бербатов също се появи на протеста. Tой взе отношение по поведението на част от присъстващите като заяви, че не това е начинът и никой не бива да си позволява да се държи по подобен начин. 

Околовръстният път на столицата също бе блокиран от феновете, като те имаха и кратко шествие към булевард „България”. До сериозни инциденти не се стигна.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.