Пътят му от сцената до политиката коментират Емил Спахийски и Диляна Димитрова

Нова Броудкастинг Груп е единствената българска медийна компания, която придоби правата за телевизионно излъчване на сериала и филма „Слуга на народа“, с които Володомир Зеленски успя да спечели президентските избори в Украйна през 2019 г. Скоро зрителите ще могат да се насладят на телевизионната игра на настоящия украинския президент.

„Често се случва актьор бързо да направи политическа кариера. Пример за това е Роналд Рейгън- който от участие в каубойски филми се превърна в човекът, съборил „Желязната завеса”. Сега друг актьор е на път да срине Руската империя”, коментира журналистът Емил Спахийски.

По думите му първоначално филмът не е приеман от критиците.

„Критика има към това, че е на руски. Филмът обаче е толкова реален, че хората не го приемат като хумор и сатира”, добави той.

Eксклузивно: Нова Броудкастинг Груп ще представи в България хитовия сериал „Слуга на народа“ с участието на Володимир Зеленски

Журналистът Диляна Димитрова добави от своя страна, че животът в голяма степен преповтаря изкуството.

„И в сериала, и сега в живота имаме ситуации, в които Зеленски неочаквано става герой. С появата на сериала критиците недоволстваха от липсата на Русия и Путин и разсъждаваха какво би се случило, ако в живота Зеленски и руския държавен глава се изправят един срещу друг. Сега виждаме отговор на този въпрос”, допълни тя.

От 18 април комедийната поредица, превърналa се в истинска сензация, ще може да бъде проследена от българската аудитория всяка делнична вечер в 23:30 ч. по NOVA.

Повече вижте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.