По-рано днес депутатите не приеха кандидатурата на Каримански за управител на БНБ

„Очевидно на коалиционно ниво и на ниво разпределение по министерствата като някакви феодални владения на отделни партии имаме проблем в коалицията и ще трябва или да намерим сили да сглобим по-добре конструкцията си, или това ще изяде главата на този кабинет”, каза Христо Иванов от „Демократична България”.

Петков: Няма разцепление в коалицията

По-рано днес депутатите не приеха кандидатурата на Любомир Каримански за управител на БНБ. Парите за пътните строители също не бяха гласувани в Народното събрание. Появи се и информация за евентуално подаване на оставка от страна на министъра на външните работи Теодора Генчовска, която премиерът Кирил Петков категорично отхвърли.

Генчовска: Няма срокове, в които България да даде зелена светлина за преговори на РСМ

„В момента текат всякакви фалшиви новини. Нищо не се е променило в нашето виждане. Имаме много общи задачи. Вчера коалицията направи нещо много хубаво – закри спецправосъдието. Така че имаме и победи”, каза още министър-председателят.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.