Червеният отбор отиде на директни номинации

Тази събота вечер по NOVA готвачите в Hell’s Kitchen България писаха рецепти на футболния терен и ги изпълняваха в кухнята. Червените загубиха мача и се впуснаха в сладка битка на живот и смърт. 

Елена получи оранжевата престилка в Hell’s Kitchen България

Шеф Ангелов започна дневното изпитание с игра на „познай столицата“, за да подскаже на участниците, че този път ще готвят извън всякакви граници. Предизвикателството загрубя с футболния мач, в който Сините безпощадно вкарваха дузпи на противниковия отбор с напълно несъвместими кулинарни комбинации спрямо дадената национална кухня. Разлютените Червени им отвърнаха подобаващо, но в готвенето Сините обърнаха резултата в тяхна полза с последното им попадение и изправиха жените една срещу друга в битка за оставане в ожесточеното състезание.

Анелия Атанасова от Hell’s Kitchen: Имам двама фаворити – един от синия и един от червения отбор

Захарчетата, както Валентина обича да нарича Червените си съотборници, отидоха на убийствено сладко предизвикателство, според което най-опасната храна на света е десертът. Показното на шеф Дани Спартак и богинята на късмета шеф Чилева дадоха старт на индивидуалната задача, която всички успяха да завършат навреме.

Hell’s Kitchen България приключи за Анелия

Как ще оцени шеф Ангелов десертите на Червените? Янита ще успее ли да оправдае високите очаквания на шефа? С кого ще се бори Елена в елиминационната битка?- разберете в следващия епизод на Hell’s Kitchen България в неделя вечер в 20:00 часа по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официания Instagram.