Сините белязаха една от най-успешните си резервации за сезона

В „Кухнята на Ада“ този път дяволът се криеше в детайлите, а дневното предизвикателство провери прецизността и пъргавината на двата отбора. Сините за пръв път от началото на четвърти сезон отбелязваха победа след победа, докато Червената конкуренция удари дъното и шеф Ангелов изпрати Елена на битка за оцеляване в кулинарното състезание.

Анелия Атанасова от Hell’s Kitchen: Имам двама фаворити – един от синия и един от червения отбор

Уловката пред участниците в тазвечерното предизвикателство по NOVA се състоеше в това, че те първо трябваше да хванат „морското чудовище“ от водния басейн и след това да приложат знанията си, придобити от демонстрацията на шеф Чилева. Играта стартира с равен резултат, но въпреки многобройните падания на Камен, Синият отбор заслужено грабна победата и получи дълго чакана награда.  

Hell’s Kitchen България приключи за Анелия

С отварянето на Hell’s Kitchen обстановката в Червената кухня започна да се нажежава, което доведе до загубата на ентусиазъм за готвене у Елена и отпращането на Виктория в общежитието. Валентина пое инициатива за изпълняването на поръчката за VIP масата, но непосредствено след това шеф Ангелов изгаси печките на жените. Настроението в Синята кухня обаче беше победоносно високо и пасът на мъжете преливаше от храна, готова за сервиране на гостите. Червените отидоха на номинации, на които Елена смени червената си куртка с оранжева престилка.   

Доставки по домовете в Hell’s Kitchen България

Елена ще докаже ли страстта си към готвенето на шеф Ангелов? Какво е общото между географията, футбола и храната? Коя е най-опасната храна на света? - разберете в следващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria събота вечер в 20:00 часа по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официания Instagram.