Това заяви тя в личния си Facebook профил

Депутатът от "Продължаваме Промяната" Рена Стефанова ще се откаже от имунитета си, който беше поискан от главния прокурор Иван Гешев заради разследване на инцидент на пътя от 13 декември. Новината съобщи самата тя в личния си профил във Facebook. 

“Вярно е, че в началото на месец декември при потегляне на ляв завой, движейки се след голям джип, в последния момент забелязах пешеходка, която продължаваше пресичането си. Направих всичко възможно да спра, но за съжаление я закачих с бронята на автомобила си, което доведе до падането й на пътното платно”, разказва Стефанова. И допълва, че след катастрофата сама е откарала пострадалата в болница.

Народният представител твърди още, че е съдействала за разследването и е готова да “понесе съответните последици”, но попита: “Има ли връзка между поведението на главния прокурор и  обстоятелството, че работя активно за неговото отстраняване от поста“.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.