На място през целия ден имаше полицейски автомобили и линейка

Откриха още 6 незаконно погребани тела край село Клисура. Това потвърдиха за NOVA от МВР. През целия ден на мястото имаше линейка и полицейски екипи. След намирането на първите седем, по случая беше задържан погребалният агент - Георги Енев. Така броят на незаконно погребаните хора става 13.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

От Районната прокуратура в София казаха, че следствените действия не са спирали и ще продължат да се извършват. А местни хора, които познават задържания Енев, разказаха пред екипа ни, че преди месец са го видели да идва да погребва хора, но на старото гробище, което ги е усъмнило.

Постоянен арест за траурния агент, обвинен в незаконни погребения

„Една сутрин бяха дошли с кола обаче беше лошо времето. Попитах ги какво правят. Отговориха ми: „Ами не можем да закараме трупа до гробищата”. Чак сега се зачудих как може да се подиграват със смъртта на хората. Бездушие”, каза Димитър Петков.

От Прокуратурата съобщиха за NOVA, че получават множество сигнали от близки на починали хора, които не ги откриват в регистрите за кремирани.

Откриха седем тела, заровени в гора край София, задържан е погребален агент (ВИДЕО+СНИМКИ)

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.