Време е за по-леко облекло!

Лятото пристига и носи със себе си лежерно настроение и желание за почивка и плаж. Новият сезон и по-топлото време канят дамите да приберат топлите зимни дрехи и да закачат на тяхно място в гардероба си актуални ефирни модели. Време е за по-леко облекло! Ето какво е добре да включва аутфита ви през пролет/ лято 2022 г. според модните експерти.

Панталони

Панталон с широки крачоли в комбинация с бюстие е само една от вдъхновяващите визии на сезона. Получавате контраст, стил и прохлада с аутфит, с който определено няма да останете незабелязани. Лежерните комбинации от свободен панталон в мек цвят на слонова кост или светло бежово, в комбинация с бяла риза също са много актуални. Подобни леки цветови решения властват и при панталоните с дължина до глезена и чино моделите. Елегантни бермуди в офиса? Защо не? Там можете да си позволите и дамски черни дънки.

Джинси

Можете ли да си представите съвременния свят без тяхно величество дънките? И дизайнерите не могат, този тип дреха е популярна и любима на хората от цялото земно кълбо. Супер модерни отново и този сезон са дамски черни дънки - извечната дреха, която можете да носите навсякъде. В офиса, със сако и риза, на среща с приятелки с тишърт, на бар или клуб с шикозен топ, за комфортно ежедневие. Комбинация дамски черни дънки с всякакви горни дрехи - от бюстие или елегантна риза, до тениска или потник - винаги изглежда страхотно. Това е избор, с който просто няма как да сгрешите, през всеки един сезон – с шал, блейзър, сако или палто получавате безкраен шик за всякакви температурни предизвикателства.

Рокли

Най-женствената дреха от дамския гардероб винаги е на мода. В по-топлите месеци придава шик и лекота на всяка визия. Залог е за комфортно и удобно ежедневие. В безброй цветове, модели, дизайни, стилове тя е универсален избор за всяко едно събитие - от среща с приятелки, през лежерен ден край морския бряг, до официален вечерен ивент. Къса, миди или дълга, тип риза или пък класическа феерия в актуален цвят, изборът е безкраен. Модели на любими световни брандове, сред които да откриете перфетните допълнения за сезонния си гардероб ви очакват тук https://modivo.bg/c/zheni/obleklo/rokli-i-gashterizoni в сайта на MODIVO. От дантела, сатен, лен, памук и какви ли не вдъхновяващи материи, в разнообразни размери и форми, роклята е дреха, която заслужава достойно място в гардероба на всяка дама.

Гащеризони

Той отдавна не е само за свободното време. Дънковите модели с дълъг, миди или къс крачол се носят за всякакъв повод. С прибрана по тялото кройка добавят елегантност и превръщат гащеризона от деним в съперник на универсалните дамски черни дънки. Можете да го комбинирате дори с перлени обици и балеринки и да добавите още класа. Освен във винаги модерния деним, гащеризоните шестват на модния подиум и във всякакви други материи и дизайни. От такива, със закопчаване до кръста, пресъздаващи алюзия за сет от официална риза и къси елегантни панталони, през милитъри модели с колан, до елегантни аутфити с дълъг крачол и тропически щампи. Който и да изберете, няма да сбъркате. Добавете поне няколко гащеризона в пролетно – летния си гардероб, не забравяйте и няколко чифта дамски черни дънки и комбинирайте с любими топове за различни специални случаи.