С Remix e възможно да бъдем в крак с тенденциите и да се грижим за природата

Модата е вечно еволюираща индустрия. Стиловете идват и си отиват, а тенденциите се сливат по нов и неочакван начин, и ни изкушават да ги следваме постоянно. Всички обаче знаем колко бързо избледнява емоцията от поредната покупка и какво е чувството, когато застанем пред гардероб, преливащ от дрехи, в които сме вложили много средства, а вече не носим.

В последните години сякаш забравихме, че онова, което ни носи най-голямо удоволствие, е не просто да трупаме дрехи, а да пазаруваме с въображение и да изграждаме неповторимо присъствие. Когато искаме да направим креативен моден избор, ние всъщност тръгваме на пътешествие с неочакван край. По пътя неизменно се отбиваме в remixshop.com - един от най-големите онлайн магазини за устойчива мода в Европа, който предлага огромен асортимент от дрехи и аксесоари на топ марки и ни среща с истински находки. В него е лесно да открием фантастична statement dress, за която винаги сме мечтали или очила, които карат другите да възкликнат: "Тя има собствен стил!".

"Огромен избор" е скромно определение за изобилието, което ни посреща в remixshop.com. Всеки ден в сайта се добавят над 15 000 уникални артикула в три сегмента - Luxury, Mid Range и Budget, подходящи за всеки вкус, повод и дори настроение. Изборът на точната находка за нас е лесен – избираме желаният продукти, добавяме го в Любими, а след това проверяваме всеки ден, за да го закупим най-изгодно благодарение на ежедневните отстъпки.

Да актуализираме и себе си, и стила си, обаче не означава само да пазаруваме устойчива мода на много добри цени, а и да се разделяме с дрехите, които вече не ни носят радост. По този начин ставаме част от кръговата мода, която отново възражда връзката ни с природата. Благодарение на иновативната услуга „Продайте на Remix”, можем да се сбогуваме със запазените дрехи и модни аксесоари много лесно и бързо – получаваме оферта за артикулите, на които искаме да дадем втори живот и ги изпращаме по куриер чрез безплатната Remix Bag, при това, без да предоставяме снимки или допълнителна информация. След като продуктите бъдат одобрени, оферираните средства стигат до нас, без да чакаме продажбата на артикулите.

Разбира се, това е чудесна възможност да инвестираме спечеленото в устойчиви модни находки без аналог, а така да се погрижим да намалим вредите от свръхпроизводството и да станем част от най-модерният тренд – този на устойчивата мода.