Двойновъртящата се Falcon Wing система от ново поколение осигурява безпроблемно сгъване

Huawei днес представи флагманския сгъваем смартфон HUAWEI Mate Xs 2, който въплъщава в себе си всички резултати от новите проучвания на компанията, свързани с развитието на смарт устройствата. Наследявайки класическия сгъваем дизайн на Huawei, HUAWEI Mate Xs 2 е ултралек, тънък и свръхнадежден и осигурява уникално потребителско изживяване.

Чрез двойновъртящата се Falcon Wing система от ново поколение, Huawei допълва елегантния дизайн на корпуса на HUAWEI Mate Xs 2, който осигурява безпроблемно сгъване. Телефонът е оборудван и с редица функции, включително водещия в индустрията 7,8" True-Chroma сгъваем дисплей и 50MP True-Chroma камера, която поддържа HUAWEI XD Optics. Благодарение на новия визуален динамичен ефект при сгъване и подобрения Smart Multi-Window, HUAWEI Mate Xs 2 предоставя иновативно изживяване при работа с него.

Лиу Ганг/Скофилд, генерален мениджър на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония, заяви: „Благодарение на постоянното развитие и иновациите, Huawei продължава да бъде лидер в областта на сгъваемите смартфони. С представянето на най-новия HUAWEI Mate Xs 2, компанията разполага с най-голямото портфолио от сгъваеми телефони, включително с вътрешен и външен дисплей. HUAWEI Mate Xs 2 напълно обхваща естетиката на дизайна, смарт комуникациите, технологиите за изображения и интерактивното изживяване на голям екран. Това е и най-лекият сгъваем телефон на пазара досега. Този вълнуващ нов флагман е готов да заеме първото място в списъка на идеалните сгъваеми телефони”.

Иновативни материали: Ултралеки, ултратънки и свръхнадеждни

HUAWEI Mate Xs 2 тежи само 255 грама, тегло, което досега е постигано само при несгъваем телефон. Това стана възможно благодарение на използването на иновативни материали като ултралеки стъклени влакна за задната част на телефона, както и титаниеви сплави от аерокосмически клас и ултралека стомана с висока издържливост за неговата структура. Тези иновативни материали не само намаляват общото тегло на телефона и го правят най-лекия сгъваем смартфон на пазара, но и придават на устройството отлична здравина и издръжливост.

HUAWEI Mate Xs 2 разполага с ексклузивния за Huawei двойновъртящ се Falcon Wing дизайн от ново поколение. Когато се разгъне, екранът става тънък и гладък като огледало, което предоставя на потребителите по-завладяващо изживяване.

Съвременен дизайн: уникален дизайн, който надхвърля въображението

HUAWEI Mate Xs 2 се отличава с класически дизайн, който разгръща красотата на минимализма с плавното си сгъване. Елегантните линии, които изграждат корпуса, разкриват изящната естетика на деликатния външен вид на телефона.

Разгънат, HUAWEI Mate Xs 2 има 7,8-инчов True-Chroma сгъваем дисплей с висока разделителна способност от 2480 x 22001. Телефонът също има отлично съотношение 8:7,1, което осигурява по-завладяващо визуално изживяване. В допълнение, HUAWEI Mate Xs 2 поддържа честота на опресняване от 120 Hz, високочестотно PWM затъмняване от 1440 Hz и честота на дискретизация до 240 Hz за зашеметяващ ефект на екрана. Екранът притежава и антирефлексен нано оптичен слой, който помага за намаляване на отразяващата светлина на дисплея и дава на потребителите възможност за по-добро изживяване при четене на слънчева светлина. Когато е сгънат, HUAWEI Mate Xs 2 има съотношение на дисплея 19:9, което предоставя ново изживяване при използване, сравнимо с това на несгъваемите телефони.

HUAWEI Mate Xs 2 маркира още един пробив в естетиката със своя иновативен дизайн от 3D фибростъкло, който прави възможно създаването на още по-изтънчени текстури. Придава приятно усещане при допир като същевременно намалява петната от пръстови отпечатъци.

Телефонът се предлага в два класически цвята: черен, с щрихована кожена текстура, и бял, с текстура от естествена кожа.

Водеща технология: открояваща се в ерата на иновативните технологии с отлична производителност

HUAWEI Mate Xs 2 е оборудван с 4600mAh батерия и поддържа 66WHUAWEI SuperCharge, подобрявайки живота на батерията в режим на готовност. Охлаждащата Graphene Liquid система е подобрила допълнително производителността, за да предотврати прегряване. За да подобри аудиовизуалното развлечение, HUAWEI Mate Xs 2 е оборудван с ултратънък и мощен стерео звук, който заедно с новия AI Sound Engine създава звуково поле, което предоставя на потребителите завладяващо аудио изживяване. HUAWEI Mate Xs 2 използва флагманския чип от серията Qualcomm Snapdragon 888, произведен с помощта на усъвършенстван технологичен процес за постигане на висока производителност и изключително изживяване.

Водещият HUAWEI Image™ създава шедьоври

Huawei продължава да инвестира в иновации и развойна дейност, включително в направлението HUAWEI Image™. Системата True-Chroma Camera на HUAWEI Mate Xs 2 включва 50MP True-Chroma камера за улавяне на истински цветове. Подобрената HUAWEI XD Optics предоставя чисто нова технология за възстановяване на информация, за да повиши допълнително яснотата на изображението, като помага за възстановяване на детайлите по начин, който разширява границите на физиката. Възползвайки се изцяло от HUAWEI XD Fusion Pro True-Chroma Image Engine, 10-каналния многоспектърен сензор и калибриране на повече от 2000 цвята в пълна цветова гама P3, както и всички водещи софтуерни, хардуерни и отстраняващи грешки възможности, HUAWEI Mate Xs 2 възпроизвежда реално цветовете, позволявайки на потребителите да уловят точно цялата жизненост на света.

Интелигентно взаимодействие: Потапящият голям екран носи ново интерактивно изживяване

По отношение на софтуерната екосистема и потребителското изживяване, HUAWEI Mate Xs 2 продължава да внася иновации. Той се базира на чисто новия динамичен визуален ефект при сгъване. Когато е разгънат, екранът автоматично ще се разшири, докато при сгъване той остава ясен и гладък. Обновената Smart Multi-Window функция прави взаимодействията по-лесни и по-ефективни, а функцията Split-screen поддържа паралелно използване на две приложения за подобряване на производителността. В допълнение, Swipe Gesture дава лесен достъп и контрол до различните приложения, позволявайки мултифункционалност с едно бързо плъзгане. Със своя голям екран, съчетан с hands-free функция, той носи завладяващо изживяване по време на HD видео разговори.

HUAWEI Mate Xs 2 продължава да предефинира стандартите. Той е в основата на лидерската позиция на Huawei в предоставянето на решения, които осигуряват на потребителите изключително изживяване по време на работа, което го прави идеалният сгъваем смартфон.

Телефонът се предлага в два класически цвята: черен, с щрихована кожена текстура и бял, с текстура на естествена кожа.

1. Разделителната способност е измерена като стандартен правоъгълник, ефективните пиксели са малко по-малко.

2. Поддържа до 66W HUAWEI SuperCharge и може да бъде достигнат само когато се използва специалното 66W HUAWEI SuperCharge зарядно устройство и кабел.