Задържани са петима мъже от Нигерия, Руанда и Гана

Престъпна схема за пласиране на наркотици в Слънчев бряг с участието на т.нар. „викачи по заведенията” бе неутрализирана в резултат на полицейските действия на служители от отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас и служители от Районно управление – Несебър, съобщава БГНЕС.

Спецакция по Черноморието: Задържаха пияни и дрогирани зад волана

При проведената специализирана полицейска операция за съпричастност към престъпления, свързани с търговия с наркотични вещества, са задържани петима мъже на възраст между 21 и 45 години от Нигерия, Руанда и Гана, постоянно пребиваващи в България. Спрямо един от тях е повдигнато обвинение, като предстои гледане на постоянната му мярка за задържане.

Спецакция за купуване на гласове в Нова Загора (СНИМКИ)

Намерени и иззети са: 16 найлонови пликчета с кокаин, около 40 гр. марихуана и 35 таблетки екстази, укрити в тайник на плажа.

Материалите по случая са докладвани в Окръжна Прокуратура – Бургас. Работа по документиране на цялостната престъпна дейност на лицата продължава от служители на отдел „Криминална полиция” при ОДМВР - Бургас и служители на сектор „Криминална полиция” при Районно управление - Несебър.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.