Вижте какво казаха те за предаването „На фокус”

Един пост във Facebook на майка на тийнейджър доведе до промяна в законодателството, гласувана в последните часове на 47-ото Народно събрание.

15-годишен изпадна в безсъзнание след употреба на райски газ и алкохол (ОБЗОР)

Синът на Елица изпада в тежко състояние, след като смесва алкохол и райски газ в дискотека в Правец. Майката написа емоционално обръщение в социалните мрежи. Специално за „На фокус” за случилото се разказаха родителите на момчето, което колабира след употреба на райски газ. 

„Той вече е добре физически. Предстои да разговаряме малко по-сериозно с него. Засега сме го оставили малко да осмисли всичко”, каза майката на момчето.

Какво е състоянието на детето, припаднало след употреба на алкохол и райски газ

Баща му отрече да е проблемно дете. „Поне не ни го е показвал. Интересували сме се винаги от това, което се случва в училището му, от баскетбола, който тренира. Шокирани сме, че се е стигнало до тази ситуация”, коментира Владимир Йорданов.

Майката на момчето отбеляза, че имат много близки отношения с детето си.

„Запозната съм какво се случва в личния му живот. Общувам и с учителите му, те също много го харесват. Нищо досега не ми е дало повод да мисля, че може да се случи нещо такова”, каза още тя.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.