Лидерът на ГЕРБ коментира напрежението между бившата власт и служебния кабинет на Румен Радев по време на посещение в град Исперих

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира напрежението между бившата власт и служебния кабинет на Румен Радев по време на посещение в град Исперих.

"Няколко служебни правителства на президента Радев чегъртаха ГЕРБ и казваха колко е лошо. Сега същото служебно правителство им казва, че всичко е лошо, а те едва ли не му се сърдят. Дори нагло заявяват, че има връзки с ГЕРБ. Със сигурност последната партия, с която има връзки президентът, е ГЕРБ”, каза Борисов. 

Свиленски за служебния кабинет: Започват с чистки и реваншизъм срещу членове на БСП

Според него кризата в земеделието е била създадена от кабинета "Петков": "Контрабандата е страховита в момента. И не е само със зърното. Неслучайно днес са сменени шефовете на митниците и НАП. Много скоро техните избиратели ще разберат как са се облагодетелствали и с колко. В момента контрабандата е страховита. Виждате, че на всички наши въпроси служебното правителство всеки ден дава отговори. И те са хаос, хаос, катастрофа и всичко останало", заяви лидерът на ГЕРБ.

Венко Сабрутев: Издаваме държавата в стабилно състояние

Борисов отрече да се явят на изборите в коалиция с друга партия. А за предстоящите избори той заяви, че разчита на президента да “осигури максимално прозрачен и честен вот, за да не губят хората тотално доверие в машините”. 

Рашков: МВР успешно се справи с купуването и продаването на гласове на изборите през 2021 г.

“Ако народът не се усети действително да направи много малък резултат за "Промяната", ще има още един етап, в който ще се гърчи", каза още Борисов.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.