37-годишната жена опитала и да изрита в корема полицейския служител

Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт в Софийски районен съд срещу 37-годишна жена, извършила хулигански действия и причинила телесна повреда на полицай.

На 6 юли около 21 часа вечерта в сградата на Централен кооперативен съюз, обвиняемата Н.П. извършила непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, посочват от държавното обвинение. 

Родители нападнаха медик в болницата в Шумен

Тя безпричинно нанесла няколко удара с ръка по главата на М.З., заемащ длъжността „Организатор сигурност“ при Централен кооперативен съюз. Освен това жената оказала съпротива срещу орган на властта, изпълняващ задължения по опазване на обществения ред. След пристигане на мястото на полицейски служители, обвиняемата ударила с юмрук по главата старши полицай Е.Б., с което й нанесла лека телесна повреда. След това опитала да я изрита в корема и започнала да обижда полицейски служители.

В хода на разследването са направени експертизи и са разпитани свидетели. Предстои делото срещу Н.П. да продължи в съда.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.