Наши зрители алармираха за лошите условия в Елените

Сигнал за мръсен хотел с четири звезди на морето. Зрител на NOVA твърди, че на мястото за настаняване в курорта "Елените" имало лоша хигиена, мръсотия и ръжда.

Ивайло Янков и семейството му – съпругата и двете му деца, се върнали преди дни от "Елените". Хотела, в който нощували, избрали още през април. Когато се настанили в стаята си, видели, че в банята има мухъл и влага, в спалнята - паяци и паяжини, а на терасата мазилката падала.

Мухъл и стърчаща арматура в столична детска градина (ВИДЕО)

„Единствено на рецепцията имаше човек, който разговаряше с мен на български. Персоналът е предимно от украинци и те не можеха да разберат от какво се оплакваме”, допълва разочарованият турист. Сумата, която платили за престоя си, била 1260 лв.

Екипът ни потърси позицията и на хотела. Оттам заявиха, че твърденията на Ивайло Янков не отговарят на действителността. Управителят Екатерина Иванова каза пред камерата ни, че семейството не е потърсило правата си, докато било отседнало там.

Мизерия, мухъл и режим на водата в болница във Варна (ВИДЕО)

„Тази стая се почиства всекидневно”, категорична е Иванова.

Повече гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.