„Най-голямата радост е да получим обратната връзка от публиката”, споделя тя

Музиката е нейният живот и вдъхновение, а публиката я обожава. През последните няколко месеца Михаела Филева зарадва феновете си с турне в страната.

В събота тя имаше концерт във Велико Търново. „Беше чудесно. Имах удоволствието да изпълнявам джаз музика. Излизам от зоната си на комфорт”, каза изпълнителката.

Заедно с Михаела, по време на турнето ѝ, на сцената ще излязат Васил Крумов на китара, Васил Лутев на ударни инструменти, Краси Тодоров на пиано и Александър Обретенов на бас.

„Подготвили сме страхотни нови концертни аранжименти на моята музика, нови концертни версии, реализирани с любов и уважение”, разкри певицата.

„За нас като музиканти най-голямата радост е да получим обратната връзка от публиката. Да видим кои от песните са станали любими на публиката. Това е, което прави наистина всяко едно изпълнение и качване на сцена изключително специално”, каза още Михаела.

Още гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.