Актьорът споделя, че в един период от живота си дори не се е интересувал от това, че участва в толкова мащабна продукция

Актьорът Матю Пери, изиграл Чандлър в „Приятели”, разкри защо отказва да гледа хитовия ситком отново. Той открито говори за борбата си с алкохола и наркотиците през годините, в които участва в сериала.

„Взимах по 55 викодина (обезболяващи, бел.ред.) на ден, тежах 58 килограма, участвах  в „Приятели”, гледан от 30 милиона души по света и именно заради това не можех да гледам шоуто - бях брутално слаб”, споделя звездата, цитиран от CNN.

Звездата от „Приятели” Матю Пери: Бях в кома две седмици заради опиати

„Имах правило никога да не пия или употребявам наркотици по време на работа, защото имах огромно уважение към петимата души, с които работех", казва още Пери.

Той споделя откровено, че в един период от живота си дори не се е интересувал от факта, че участва в толкова мащабна продукция.

„Не е честно, че аз трябваше да премина през тази болест, докато другите петима не. Те имаха всичко, което и аз имах, но аз трябваше да се боря с това и все още се го правя”, казва още Пери.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.