Вижте прогнозата на астролога Мария Василева

Каква година ни очаква според астрологията? Какво ни вещаят звездите и кои зодии могат да си отдъхнат през следващата година? Вижте прогнозата на астролога Мария Василева. 

В първите 6 месеца юпитер ще бъде в овен. “Това е важно за огнените хора. Те ще имат нови възможности. Останалите трябва да се учим от овена - да се учим да бъдем лидери, да отстояваме себе си”, обясни Василева.

След месец май Юпитер влиза в телец. Той ще остане там до края на годината.  “Това е шанс за всички земни хора. Там той ще се срещне с прехода си с Уран. Ще се случват грандиозни промени в сферите, в които телецът работи - пари, финанси. Юпитер ще се опита да ни приземи, но срещата му с уран може да да измести много досегашните му ценности”, допълва тя. 

До месец март 2023 г. Сатурн ще остане във водолей. След това се премества в риби. “Това е знак, който засяга религията. Когато сатурн се премести в риби, ще свали розовите очила на всички”, категорична е астроложката.

Месец март ще бъде интересен и заради Плутон, казва още астроложката. “За пръв път Плутон ще надникне във водолея. това е сложна енергия, много дълбока и трансформираща. Скорпион, лъв телец и водоле трябва д помислят с какво могат да се разделят. Плутон изисква трайна трансформация”, допълва Василева.

Повече гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.