Вижте какво сподели той за „На кафе“

Защо е избрал да се занимава с журналистика, коя е новината, която иска да съобщи през 2023 г. и имал ли е неловки моменти в ефир – всичко това сподели водещият на Новините на NOVA NEWS Асен Манасиев в интервю за „На кафе“.

„Още от сравнително малък знаех, че искам да се занимавам с това. В гимназията вече бях решил, че ще тръгна по този път“, каза той.

„Основната причина беше, че тази професия отваря много пътища, срещаш се с много и много интересни хора и ти дава свобода, която много малко професии могат“, добави Манасиев.

В сферата е вече повече от 10 години. „Минах през репортерството, продуцентството, а сега стигнах и до воденето на новините. Работя в страхотен и много професионален екип. Това много ме радва“, сподели още той.

Запитан коя е новината, която иска да съобщи през 2023 г,. Манасиев отговори: „Иска ми се през тази година да разказваме малко по-хубави новини от тези, които съобщихме през 2022 г. Живеем в интересни, но за съжаление не по много хубав начин интересни. Много ми се иска войната в Украйна да приключи“.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.