Клавдия влезе в шоуто със сина си, който продължава участието си в надпреварата

Най-възрастният участник в сезон 5 на Hell’s Kitchen България напусна шоуто. Клавдия Ангелова от Берковица, която влезе в шоуто със сина си Асен, отпадна след провал във вечерната резервация. Тя срещна трудности с новото меню в ресторанта на Кухнята на Ада и разочарова шеф Виктор Ангелов.  

Азиатската кухня създава неприятности за участниците в Hell’s Kitchen

Клавдия не беше единствената застрашена от изгонване. Амбициозният Васил от отбора на сините, който ръководеше тяхната кухня, и ексцентричната Наталия попаднаха под прицела на шеф Ангелов след провала във вечерната резервация. Двамата получиха втори шанс, но скандалите в синята кухня направиха разделението още по-видимо. Участниците от лагерите на Асен и Наталия изпитаха трудност да се сработят, а отпадането на Клавдия заплашва да отслаби позициите на сина й в неговия лагер.

Вероника: Извън Hell’s Kitchen не бих общувала със Станислав

Междувременно в червения отбор съревнованието между Станислав и Кристиан продължи, като за момента резултатът е изравнен. Под лидерството на застрашения от изгонване Мартин, двамата фаворити и останалите участници от червения отбор успяха да издадат една поръчка за Златните момичета, които бяха гости на ВИП масата. Шеф Ангелов видя в тях потенциал за развитие и отборен дух, въпреки провала с другите две маси и им даде втори шанс.

Следващата седмица кулинарите ще посетят село Бъта, където ще готвят на празника на шарената сол. Отборът на звездите отново ще се изправи срещу загубилите в първото изпитание, а в края на вечерната резервация ще си тръгне още един готвач.

Гледайте новите епизоди на Hell’s Kitchen България в понеделник и вторник, 27-и и 28-и март, от 20:00 часа по NOVA.  

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официалния Instagram.