Виктория и Георги получиха по-голяма подкрепа и продължават участието си в шоуто

Поля и Здравко от Варна са поредните участници, които се разделиха с романтичното състезание „Един за друг“. Разведената двойка, която даде втори шанс на връзката си, не успя да получи достатъчно подкрепа и се сбогува с вилата на любовта. Конкурентите им по време на елиминациите бяха Виктория и Георги, за които гласуваха пет двойки. Поля и Здравко от своя страна се сдобиха само с една прегръдка и с това участието им в надпреварата приключи.

Люлки тестват издръжливостта на двойките в „Един за друг“

Предизвикателство за издръжливост очакваше двойките в тандемната игра, която провери доколко е добра комуникацията между партньорите и готови ли са да се подкрепят в трудни моменти. Победители в изпитанието станаха Радина и Петър, които се спасиха от номинацията с доброто си представяне. Въпреки че спечелиха и паричния бонус от 2500 лв.

те не успяха да спечелят титлата „Супердвойка на седмицата“, която отиде при Кристина и Артьом. Те получиха ключова привилегия – да изберат още две двойки, които да се включат в битката за спасение. Така единствените без номинация тази седмица бяха Криси и Арти и Виктория и Явор.

 

Алекс и Фео от „Един за друг“ в очакване на първата си рожба

Шест двойки се впуснаха в битката за спасение, която включваше високи скорости и много адреналин. Участниците трябваше да минат през трасе с препятствия за максимално кратко време, като един от партньорите беше със завързани очи. Добрата комуникация в играта гарантираше отлични резултати, но не всички успяха да разпределят правилно задачите си. Най-бавно с предизвикателството се справиха Виктория и Георги, следвани от Поля и Здравко.

Следващата седмица участниците ще попаднат в банята на любовта, в която комуникацията ще бъде от решаващо значение. Кой ще се справи най-добре, не пропускайте – в сряда и четвъртък от 21:00 ч. и в петък от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.