Ще се сбъдне ли мечтата на Фео за момиче и какъв трънлив път са извървели влюбените в опитите си да станат родители?

Още във „Вилата на любовта“ Алекс подозира, че е възможно да е бременна, но се абстрахира от тази мисъл, за да не се разочарова за пореден път.

„Когато излязохме от „Един за друг“, отпътувахме за Плевен. Видях, че Алекс е много изморена, но исках да минем през аптека. Впоследствие се съгласих да я оставя вкъщи и след това да отида. Купих два теста за бременност за всеки случай. За мен най-голямата награда щеше да бъде да излязат положителни, защото след лечението в Турция ми бяха казали, че няма да имам дечица. Докато се прибера вкъщи обаче, тя вече беше заспала. Когато се събуди и направи тестовете, за секунди и двете чертички светнаха“, разказа развълнуваният бъдещ татко.

Дъжд от торти и искрени отговори в „Един за друг“

„Каза ми: „Ти си много бременна". Аз имах подозрения, но не ми се вярваше. При ден-два закъснение на цикъла, все тичах до аптеката, а после се разочаровах“, разказва Алекс.

„Медикаментите, с които искаха да ме лекуват в Турция, бяха много опасни, защото ако ги приемаш повече от 10 дни, може да доведат до стерилитет. След сватбата ни през август и двамата си пуснахме пълни изследвания и моите резултати бяха много лоши. Добре, че имам много добър приятел, който работи в клиника в нашия град. Той много ме обнадежди. Тогава си казах, че ще имам детенце и то ще е момиче“, сподели още Фео.

За какво още мечтаят влюбените, гледайте във видеото.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.