Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

„Голямото преследване“ е място, където всеки може да открои своите знания и да спечели пари благодарение на тях. Днес в играта влизат:

Георги Бучков на 35 години от Разлог. Живял е в Якоруда, Пазарджик и Пловдив. Понастоящем се намира в София. Работи като електроинженер и изгражда фотоволтаични централи. Обиколил е много страни, като най-екзотичната е Мексико. Обича да се наслаждава на живота с пура и уиски в ръка, както и да се разхожда сред природата.  В „Голямото преследване“ иска да играе срещу Черният рицар, защото го смята за най-силен противник. Ако спечели 10 000 лв, ще  отиде на пътешествие до Куба и Доминикана.

Финансов контрольор, рехабилитатор, учител и стюардеса изпробват знанията си в „Голямото преследване“

Цветана Донева е на 41 години от Панагюрище. Завършва Техническия университет със специалност „Автомобилна техника и технологии“. Има медал за знания и постижения по време на следването си в университета. Работила е в предприятие за военна продукция. В момента е мениджър в американска IT компания. Според нея най-опасният Преследвач в предаването е Черният рицар. Затова тя иска да играе срещу него, за да види на колко въпроса ще успее да отговори. Цветана се надява да  спечели 10 000 лв, като мисли да ги използва като част от инвестиция за недвижим имот.

Дизайнер на видео игри, сервитьор, икономист и студент идват с хъс и желание за победа в „Голямото преследване“

Красимир Стоилков на 45 години от София. Завършил е УНСС. В момента учи в Техническия университет. Работил е в най-различни сфери, а в момента е финансист в Столична община. Разведен е, има две дъщери – на 12 и 10 години. В „Голямото преследване“ идва, за да спечели 10 000 лв за екскурзия  до Малдивите.

Иван Гугулянов на 30 години от София. Завършва в Софийския университет. Женен е и има две деца. Управител е на Дом за възрастни хора. Иван иска да спечели 2000 лв за пътуване из България, за да посети и опознае нови места, защото осъзнава, че не е видял още нищо от красотите на България.  

Срещу кого от Преследвачите се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.