Очаква се движението да бъде най-интензивно на входовете на големите градове и по магистралите

След трите почивни дни - засилен трафик по пътищата в цялата страна. Очаква се движението да бъде най-интензивно на входовете на големите градове и по магистралите.

Огромно задръстване на АМ "Тракия" (ВИДЕО)

Продължават проверките на полицията за водачи, седнали зад волана след употреба на алкохол или наркотици, както и за неправоспособни шофьори. Само за ден униформените са хванали 30 водачи с алкохол в кръвта, а под въздействието на наркотични вещества са били 10 шофьори.
Специализираната полицейска операция продължава и в следващите дни.

Ремонтни дейности има на 107-ия километър от АМ „Тракия” в посока София. Дейностите по асфалтиране обаче трябва да приключат най-късно до 17 часа, казаха работниците на терен.

В района на Симитли се очаква интензивен трафик в следобедните часове. Тогава хората, които се прибират от Гърция, ще се слеят с тези от Банско. Важна информация за сънародниците ни в южната ни съседка е, че започва 24-часова транспортна стачка там. Тя ще засегне основно фериботите.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.