Двойката- финалисти от най-романтичното предаване в ефира на NOVA разказват в „Събуди се“ за живота вътре и извън шоуто

Двойката Кристина и Артьом са младо, талантливо и забавно семейство, който са популярни инфлуенсъри и финалисти в най-романтичното предаване в ефира на NOVA. Те са добре познати в социалните мрежи и влязоха в „Един за друг“ със заявката да покажат, че истинската любов съществува, но също така да се забавляват. Участниците напуснаха обичайния си дом в социалните мрежи, за да влязат във „Вилата на любовта“ и да се превърнат в бронзови медалисти. Двойката се включа от Бургас специално за „Събуди се“, където разказват за живота си извън предаването и за предстоящите си планове. 

„Откакто напуснахме „Вилата на любовта“ работим постоянно. Имаме много проекти, с които сме се захванали. Освен инфлуенсърски, имаме да снимаме много кампании. Снимахме едно музикално видео на Криси. Планираме един фестивал на 1-2 юли в София на „София съмър фест“, след това на 19-20 август на Морска гара във Варна. След това ще правим голямо хип-хоп събитие на 25-26 август. Подхванали сме много задачи. Няма време за почивка“, разказват как продължава живота им след романтичното риалити.

Габи и Десо от „Един за друг“: И в най-смелите ни мечти не сме очаквали да стигнем до финала

„С голяма част от участниците се виждаме, чуваме и поддържаме контакти. Предстои ни сватба на Жорката и Вики в края на юни. Очакват ни моминско и ергенско парти. Захванали сме се и с тази организация. Миналата седмица отворихме и салона на Фео в Плевен. Постоянно сме заедно, събираме се и това е най-голямата ни победа, защото спечелихме истински приятели. По-ценно от това няма. Колкото и странно да звучи да изградиш приятели само за ти месеца, но времето във Вилата тече по друг начин. То се равнява на времето на 6-7 години навън“, коментират какво спечелиха от предаването.

„Като цяло съм много доволна от участието ни. Естествено винаги може и малко повече, но финалната игра не беше нашата. Много съм слаба и ми беше адски студено. Издържах колкото мога. Арти винаги ме подкрепя“, споделя за усилията на финалното изпитание Криси.

Победителите Виктория и Явор: Влязохме в „Един за друг“ заради емоцията и да се забавляваме

„Нашето участие беше на супер високо ниво и дадохме колкото можем от себе си. „Един за друг“ беше едно приключение, което остава голям отпечатък в живота ни и то със сигурност незабравимо. Емоциите, които можеш да изпиташ във „Вилата на любовта“ няма как да ги изпиташ на друго място“, допълва Артьом.

За живота на показ и изолацията в предаването

„Починахме си от гледна точка на камери и социални мрежи. По цял ден бяхме пред камери, но не го мислехме ние. Вече сме заредени с нови идеи и мисли за проекти. Работи ни се много“, признава двойката.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.