Обходени са огромни райони, огледани са включително и с дронове

Безсънни нощи за две семейства в Благоевградско, след като две жени изчезнаха, без близките им да имат и следа от тях. Единият случай е с щастлива развръзка - жената е открита. При другия обаче издирването продължава.

Цялото семейство на изчезналата Николина от разложкото село Годлево се моли жената да е жива и здрава. В населеното място от няколко дни всички правят и невъзможното да помогнат за намирането ѝ. Обходени са огромни райони, огледани са включително и с дронове.

„Претърсени бяха водоемите над селото и около него. Пуснали сме доброволци с пистови мотори да обикалят недостъпните места. Извършват се обходи и с високопроходимо бъги”, посочи секретарят на кметството в Годлево Мария Рабаджиева.

И друг път Николина е излизала сама, за да се разходи. Никога обаче не се е отдалечавала. Отскоро тя имала здравословни проблеми. До изчезването ѝ обаче нямало промяна в нейното поведение.

Ако някой забележи Николина, може да подаде сигнал на 112 или на телефоните на Община Разлог или кметството в Годлево.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.