Зрителите ще видят много тъга, пречупена през смеха

Спектакълът „Стриптизьори” разказва историята на трима застаряващи мъже . Те са болни и съсипани от безпаричие и лични драми.  В постановката участват Любо Нейков, Ненчо Илчев, Васил Грънчаров и Красимира Демирева.

„Подготвили сме голямо шоу, разбира се. Радвам се, че имам този път партньори и то мъже и то какви, защото подготовката по една пиеса,  е много сериозна работа и изисква много време, а сега си делим нещата и това е страхотно”, сподели Деляна Маринова- Джуджи, която е продуцент.

Пиесата е изцяло българска, не е лицензирана от чужбина.

„В смеха има много тъга. Тази тъга ще бъде усетена от всеки един от  зрителите, но редом с тъгата има много смях и много забавни моменти  и се надявам, че зрителите ще останат много доволни”, коментира продуцентът Александър Беновски.

„Моята актриса иска да не е сама, иска да си комуникира с тези мъже, иска да не е самотна. Смешно е да гледаш застаряващи мъже с болежки,  да правят стриптийз , красиво не е, но е смешно и нелепо. Най-много ме предизвика тази лудост в емоциите, тази въртележка , това да минеш през всякакви емоции”, разказа актрисата Красимира Демирева.

Премиерата на постановка на е на 7 – 8 юли в „Театро”. Пиесата  ще може да се гледа и  в други градове в страната.

Повече гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.