Ние можем да ви предложим опция за богат избор

Работното облекло е едно от основните изисквания за удобство и безопасност на работното място в редица отрасли. В случай, че и вашата компания се нуждае от подходящото работно облекло, за да подсигури безопасност на своите служители, то ние можем да ви предложим опция за богат избор от модели работно облекло под наем. По този начин ще минимизирате разходите си, както и усилията, които полагате, като едновременно с това ще гарантирате сигурността на екипа си. Но кой е правилният продукт за вас?

CarePro колекция за медицинската индустрия

Медицинската индустрия изисква специфично облекло, а CarePro е точно такова. Дизайнът е класически, материалите са комфортни, но това далеч не е всичко – облеклото осигурява стилен външен вид дори след часове тежка работа.

Наясно сме с това, че в медицинските заведения работата може да бъде много натоварена, затова и се стараем да ви улесним максимално. С работното облекло под наем вече няма да се налага да закупувате дрехи и да ги поддържате, тъй като ние ще се погрижим за това. Допълнително, ние ще складираме, перем, съхраняваме и поправяме дрехите. Но най-голямото предимство е това, че вашите служители ще бъдат в безопасност.

FoodInPro колекция за хранително-вкусовата промишленост

Хранително-вкусовата промишленост има редица изисквания и нормативи по отношение на хигиената и безопасността на работните процеси, облеклото и оборудването. Именно затова и нашата колекция FoodInPro е разработена изцяло в съответствие със спецификациите на НАССР (Система за анализ на опасностите от критични контролни точки) – едно международно признато ръководство за минимизиране на рисковете в хранително-вкусовата промишленост.

Нашата колекция FoodInPro включва работно облекло, изработено от полиестерен памук и други безопасни и хигиенични материали. Облеклото е предназначено да направи производството дори по-ефективно, като едновременно с това дава гаранция за безопасност. Материалът е силно устойчив на висока температура на пране, позволява на кожата да диша и лесно връща първоначалната си форма.

WorkerPro колекция за леката и тежката промишленост

Няма значение дали служителите ви работят в цех за производство на автомобили, в текстилна фабрика или в металургията, то работното им облекло трябва да бъде от най-високо качество. Нашата колекция WorkerPro отговаря на всички изисквания за професионална употреба, функционалност и външен вид.

Работното и облекло има гъвкав дизайн, който едновременно с това изглежда много добре, като гарантира добра мобилност. С него вашите служители ще изглеждат добре и ще се чувстват добре всеки ден.

Работно облекло, колекция подходяща за специфични условия на труд

Колекцията работно облекло подходяща за специфични условия на труд е предназначена за специалисти по електротехника, заварчици и служители, работещи в по-трудни условия. Колекцията WelderPro може да се справи с високи температури и дори пламъци, като попада в клас на защита  2 – подсигурява защита в ситуации с искри и голямо топлинно излъчване.

Колекцията PowerPro пък е устойчива на пламъци за пълна защита, а HighVisPro гарантира необходимата видимост и защита дори в най-студените обстановки.

HoReCaPro колекция за специални услуги

В областта на колекцията HoReCaPro служителите трябва винаги да изглеждат добре и да имат професионален стил, който успешно да отразява добрия имидж на компанията, в която работят.

Именно затова и предлагаме богат избор от работно облекло, включващ туники, ризи, панталони, готварски якета, шапки и много други артикули, подходящи за дейността на вашия екип. Когато проектирахме тази колекция обърнахме особено внимание и на практичността, като се уверихме, че детайлите гарантират и лекота на движението, и функционалност.

Е, вече знаете много за работното облекло под наем, което можем да ви предоставим. Сега остана да изберете подходящото за вашия екип. Можете да го направите с помощта на краткото ръководство, което ви подготвихме. След като изберете правилното облекло за вашия екип, то ще можете да се насладите както на него, така и на предимствата на текстила под наем. Ние от Lindström гарантираме, че ще ви осигурим най-високо качество и персонализирано работно облекло, страхотна поддръжка и винаги точна доставка.

Не сте запознати с наема на работно облекло? Това кратко ръководство ще ви помогне да изберете правилното работно облекло.

  • Да закупя или да наема работно облекло?
  • Как да сме сигурни, че работното ни облекло отговаря на законовите норми?
  • Да отговорим на предизвикателствата на индустрията. Всяка индустрия изисква различни функционалности на работното облекло.
  • Кои са най-големите разлики между купуването и наемането на работно облекло?

Ако искате да научите повече за нашата услуга с работно облекло под наем и как тя може да послужи на вашата компания, ние сме на ваше разположение! Обадете сe още днес на тел: +359 2 841 11 10  или ни пишете на infobg@lindstromgroup.com.