Гледайте епизода на криминалния сериал във вторник от 22.30 ч. по NOVA

Екипът на "ФБР" издирва свидетели на смъртоносен обир, при който камион е вкаран в оръжеен магазин и е откраднато огромно количество автоматични оръжия. Собственикът на магазина се оказва на място по същото време и е пребит с чук от обирджиите. Агентите тръгват по следите и бързо разбират, че камионът е откраднат, но камера е записала извършителите на кражбата. За голяма изненада на Джубал един от крадците на камиона се оказва съученик на сина му, но не желае да сътрудничи на случая.

„ФБР“ разследва поредица от убийства на свидетели

Оказва се, че младежът има сериозни проблеми, а родителите му не са успели да му помогнат. Обграден от криминално проявени приятели и преминал към тъмната страна, той се включва към обир и дори извършва убийство, което води до неговия фатален край.

Джубал е силно притеснен от съучениците и приятелите на сина си и го предупреждава да стои далеч от групата. Ще бъде ли приет съвета му и как ще реагира младежът, предстои да видим във финалния епизод за сезона тази вечер.  

Не пропускайте развръзката на случая в епизода от премиерния четвърти сезон на криминалния сериал „ФБР“ този вторник от 22.30 ч. по NOVA.