Собственикът на машината ще поеме щетите

Трактор се вряза в къща в село Чоба и отнесе стена. Инцидентът е станал в петък следобед. Водачът първо се удря в уличен стълб, не успява да овладее трактора и помита близката къща. 

Шофьорът е невредим, няма и пострадали. Истинско чудо е, че по това време по тротоара не са преминавали хора. 

Шофьор изкорени дърво на тротоар в Каблешково и избяга (ВИДЕО)

Жената е вдовица. Живее сама. Пенсионерката доскоро работила, за да изплати ремонта на къщата си. Сега обаче не знае как ще успее да възстанови щетите. По думите ѝ домът ѝ сега е опасен за обитаване. "Жива съм, но като знам как съм си отделяла от залъка хляб, за да мога да я изплатя до вчера както се казва. Това е холът, който заема е по-голямата част от къщата и тук се събираме по празниците. Сега буквално виси във въздуха", разказва Кеврева.

Собственикът на машината Йосиф Дългянски посочи, че ще поеме щетите. По думите му те са за около 30 хиляди лева. Той коментира, че причината за инцидента е спукана гума. 

"Без да чакам вещото лице на застрахователя от понеделник започвам да ремонтрам къщата. Не бива тази дупка да стои така отворена. От понеделник започваме да почистваме и смятам, че за една седмица това нещо ще е оправено", каза Дългянски.