Те спечелиха битката за територия след цяла седмица на Брега на отчаянието

Бедстващото племе на Гордите постигна своята първа победа в шестия сезон на “Игри на волята”. Те надвиха своите съперници в териториалния двубой и си спечелиха правото да обитават Резиденцията тази седмица. Стопанството ще бъде дом за водещото в класацията по победи племе на Силните, а Дръзките ще трябва да се задоволят с Брега на отчаянието.

Стратегии и заговори в “Игри на волята” тази вечер

Денят за трите отбора започна с напрежение заради новия избор на капитани. Растящото недоверие в лагерите на Сините и Жълтите направи преговорите за нов лидер много емоционални. Занимавалият се с 15 спорта Светлин реши да задържи властта в свои ръце при Дръзките, а шампионът по калистеника Добрин беше избран за капитан на Гордите. Силните достигнаха до единодушие и избраха търговеца на морски транспорт Калоян.

Инженерът Милен Шуманов е първият участник в “Игри на волята” 7

Битката за територия протече на новата MAD MAX арена и беше съпътствана от множество обрати. Фатална грешка на Дръзките позволи на Гордите и Силните да стигнат до пъзела първи, където бързината и съобразителността на професионалния войник Димитър и бизнесмена Кралев донесоха Резиденцията на Жълтите. Втори се класираха Зелените, а Сините трябваше да акостират на Брега на отчаянието.

Загубата не се отрази добре на темпераментното племе и доведе до нови конфликти помежду им, където основно действащо лице стана един от победителите в кастинг битките Гешев.

Непобедимите майка и дъщеря - Виолета и Денислава: „Игри на волята“ променят съдби

Утре мащабното приключенско риалити продължава с два нови сблъсъка. В пряк двубой ще влязат капитаните Добрин, Светлин и Калоян, а един член на потъналите в блатото Храбри ще спечели мястото си в голямата игра.

Не пропускайте новия епизод на “Игри на волята” във вторник, 24 септември, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .