Битка за престиж в Кухнята на Ада: Как се справят златните с напрежението и конкуренцията?
Той е най-веселият готвач сред актьорите, най-отчаяният съпруг без съпруга и най-големият дипломат сред кулинарите в Златния отбор.
Дънди признава, че през живота си не е мерил с термометър храната, която готви. Измерва месото по сантиметри и време на приготвяне. Не му е минавало през акъла, че кюфтетата се готвят на 72 градуса. „Това са тънкости, които са ме изумявали. Благодарен съм, че ги научих от шеф Ангелов. Ние наистина готвим много здраво в предаването. И сме един много приятно стикован екип. Харесват ми останалите участници в златния отбор. Особено добре се разбирам с Петя, Даниел Бачорски.“
Елизабет: Влязох в Hell's Kitchen, за да видя какво е да имаш шеф (ВИДЕО)
Рецепти за оцеляване в отбор „Златни“
„Когато стане конфликт и някой излишно повишава тон, аз просто се изключвам и гледам да не участвам.“
Владимир Зомбори поздрави своя приятел и колега за представянето му. „Впечатлен съм от бързия ти ум, от чувството ти за хумор и от професионализма ти. Знам, че готвиш добре. За съжаление, самият аз не съм имал възможността да се докосна до този твой талант и се надявам скоро да се нагостя с твои гозби.“
Дънди разказва, че с Владимир Зомбори участват заедно в постановката „Отчаяни съпрузи 2: Бракувани“. „Представлението ни е много приятно и искрено се забавляваме.“
Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.
Редактор: Боряна Димитрова