Нов Съквартирант влиза в Къщата в петък от 20.00 ч. по NOVA

Мисия "Марионетки" завърши без успех в епизода на VIP Brother в четвъртък по NOVA. Седмичната мисия се оказа непосилна за Лили и след множество нарушения от нейна страна Big Brother я изпрати в затвора за кукли, заедно с Деси. 

Санкциите не приключиха с индивидуалното наказание на двете, Големият брат отне общо 16 точки от отбора, заради отказа на Лили да носи кукленските окови и нецензурния език на Деси. Решенията на Лили предизвикаха напрежение сред Съквартирантите и телевизионната водеща беше нападната от тях. Според останалите кукли задачата не е толкова непосилна и Вучкова се глези, като не приеха защитата ѝ, че има здравословни проблеми. Рени дори я призова да пожелае да напусне Къщата, след като не се чувства добре, а това разпали гнева на Ирина. 

След всички санкции и последвали противоречия Съквартирантите получиха позволение от Big Brother да отворят плика, в който се съдържа броят на максимално допустимите точки, с които групата може да бъде глобена, за да е успешна мисията и лошите новини не закъсняха. Наказателните точки на Съквартирантите бяха 16, срещу 10 максимално допустими и през следващата седмица те ще трябва да живеят с минимален бюджет от 136 лева. Толкова пари за цяла седмица за 16 души се оказаха крайно недостатъчни и при разпределянето на бюджета Къщата отново се разтресе от противоречия.

Дали заради напрежението от мисията, или заради непоносимостта, която развиха една към друга, Жана и Глория се скараха за няколко цигари. Моделът многократно изказваше възмущението си от певицата, но за първи път се изправи в пряк сблъсък срещу нея. Двете дами си размениха обидни реплики и се зарекоха повече да не общуват една с друга.

Този петък в 20.00 ч. по NOVA нов Съквартирант ще прекрачи прага на най-известната Къща, за да се опита да даде нов прочит на отношенията в нея. Кой е той и как ще реагират звездите при появата му, предстои да разберем. 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg