Връзката на Симона и Асен е заложена на карта, тайната на Марио и Джулия става все по-опасна, а Коко изненадва всички с мистериозна постъпка

Дълго пазени тайни излизат наяве и нажежават обстановката в квартирата, а някои от тях ще променят живота на приятелите завинаги в следващите епизоди на “София – Ден и Нощ“ тази седмица, от понеделник до петък, 22.00 ч. по NOVA.

Марио и Джулия се сблъскват с проблеми, като големите тепърва предстоят. Двамата се отдават на чувствата си един към друг, но това вместо да им донесе облекчение, затормозява ситуацията още повече. Наблюдавайки отчаяната и влюбена в Марио Стефания, Джулия изпитва все по-големи угризения, че наранява сестра си. Разкъсвана между своите чувства, тя взима изключително смело решение. Но дали ще е в състояние да плати цената за смелостта си?

Друга тайна заплашва да промени отношенията на една от най-стабилните двойки – Симона и Асен. Скритите симпатии на Асен към милионерската дъщеря Райна му носят много проблеми, но той сякаш е загубил власт над себе си. Дори в нищо неподозиращата Симона за пръв път се зараждат подозрения, свързани с неговото поведение. Тайната на Асен е на път да взриви със страшна сила щастливия му живот. Но има ли кой да я спре?

Тайна крие и Найден, който се държи все по-странно. Теди не може да разбере, какво се случва с приятеля й, а опитите да разбере истината, удрят на камък. Тя все повече се притеснява, че нещата изглеждат много по-опасни, отколкото е предполагала. Какъв е изходът?

Още една изненада чака съквартирантите в “София – Ден и Нощ“ в епизодите тази седмица. И тя ще бъде поднесена от Коко. Точно когато всички мислят, че напълно познават най-забавния си приятел, той успява да ги втрещи със своите действия. Потайността, която обвива действията на Коко, толкова много усъмнява останалите, че те започват да го следят, за да намерят отговор на мистерията. Те обаче никога не са очаквали това, което ще открият…

Гледайте “София – Ден и Нощ“ от понеделник до петък в 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NОVA PLAY.