"Тази сутрин гледахме един напоителен етюд на премиера по NOVA", заяви той

„Тази сутрин гледахме един напоителен етюд на премиера по NOVA, за който той мобилизира всякакви актьори - от Меси, до кемпера на Радан, Прокопиев и кой ли още не. Позоваването на всички тези актьори няма да му помогне да даде тласък на кампанията на ГЕРБ за г-жа Цачева, която не върви добре”. 

По темата

Така ген. Румен Радев коментира думите на Бойко Борисов в „Здравей, България”, че Радев ще бъде новият Орешарски и ще е зависим от ДПС.

Може би Борисов не е чел достатъчно добре Конституцията и бърка премиер с президент”, заяви той.

Радев коментира и обвиненията на премиера, че е избягал от дебат с Цецка Цачева.

„Може би той е пропуснал, че имахме дебат на 20-и този месец с нея, както е пропуснал в своята политика нуждите и виждания на целия български народ”, заяви ген. Радев.

Според него премиерът е направил една грешка.

„Борисов много ясно очерта кои са моите опоненти. Не само Цачева, но и всички останали. Не пропусна да спомене, че виждате ли, Калфин му е бил вицепремиер, Трайков му е бил министър, с Каракачанов се познават отдавна и са коалиционни партньори“, каза ген. Радев и добави, че най-накрая е разкрита добре пазената истина – всички те са представители на властта.

„Затова той реално обезсмисли дебатите с тези хора и единственият ми дебат е с Цачева, която се явява основният ми опонент. Нямам намерение да водя дебати с всички представители на властта”, добави ген. Румен Радев.

Припомнете си думите на Бойко Борисов от тази сутрин в "Здравей, България" във видеото: