Съквартирантите от Big Brother в „Здравей, България”

Броени дни преди старта на BIG Brother All Stars 2013 на 18 ноември от 20:00 ч. по Нова ТВ, най-емблематичните лица на шоуто се изявяват като истински репортери, получавайки възможността да срещнат десетки фенове из софийските улици.

От понеделник до петък в ролята на All Stars репортери са: една от звездите на VIP Brother 2013 – певицата Йоана, представителите на първия BIG Brother и участници в All Stars сезона миналата година - „пипирудата” Стойка и  Нед, както и водещата на Времето по Нова ТВ Никол Станкулова, която е бивш участник от миналия VIP сезон.

Тяхната главна задача е да „съберат” възможно най-много мисии от феновете, които тази година имат шанса да дадат лични предложения за игри и предизвикателства в Къщата на BIG Brother All Stars 2013. 

 „Опитваме се да съберем най-интересните мисии, които биха могли да бъдат подадени от феновете на предаването. Всеки един от нас в определен ден от седмицата ще бъде в центъра на София, където с три думи, описващи нас самите, феновете ще трябва да измислят мисия". Това разказа в студиото на „Здравей, България” Стойка – участник в третия сезон на Big Brother.

Новият сезон на BIG Brother All Stars започва на 18 ноември в ефира на Нова ТВ, непосредствено след големия финал на VIP Brother 2013.

Целия разговор гледайте във видеото.