Със Сашо Диков в събота от 16.00 ч. по Нова ТВ

Предаването Дикoff по Нова ТВ тази събота представя: Калина Паскалева, Георги Харизанов, бащата на „българската Жана Д’Арк” Филип Николов, президента на БФС от славната 94-та Христо Данов, Ани Цолова, ще прогледне ли Дурмуш, история за фатална почерпка, разказана от Миролюба Бенатова, както и предколедната парламентарна обиколка на Стажанта. 

Изкусителната Калина Паскалева, позната от риалити формата „Островът на изкушението”, разказва без свян какво стои зад блясъка на привидния успех. Авторката на вестникарската поредица „Дневниците на една курва” издава книга. Непосредствено преди излизането й Калина гостува в студиото на Дикoff. 

Стажанта на поредната си разходка. На парламентарния фронт нищо ново освен няколко екзотични пътувания. Сашо Диков в атака.

Снимката на разплаканата Деси Николова и жандармериста, който я успокоява с „Дръж се, всичко ще бъде наред”, стана емблема на протестите. Трогателната среща трогва най-вече СДВР, които привикват семейството й за обяснения. Какво има да се обяснява – разговор с бащата на момичето Филип Николов.

Бившият шеф на „Напоителни системи” Георги Харизанов избра да гостува в Дикoff, след като през изминалата седмица беше задържан заради дочут от анонимен свидетел разговор в заведение. След като го пуснаха, той обеща да не си мълчи повече. 

Ще вадим ли още футболни скелети от гардероба? Президентът на БФС от славния период около 94-та Христо Данов в интервю за сивите петна около българския спорт.

Миролюба Бенатова представя: животът като кутия шоколодови бонбони. За съжаление, на петима възрастни хора им се падат отровените лакомства. Изобретателни злодеи упояват пенсионери и задигат мизерните им спестявания. 

Помните ли незрящия Дормуш, който живееше сам в студеното и разнебитено училище на село Воловарци? Дори да сте го забравили, важното е, че доктор Ангелов го е запомнил, трогнал се е от тежката му съдба и иска да му помогне да прогледне.

Най-ранобудната водеща в ефира на Нова ТВ Ани Цолова гостува на Сашо Диков. Как се чувства жената на годината, когато мъжът на всички времена задава въпросите. Смяна на местата – Сашо Диков пита, Ани Цолова отговаря.

В Дикoff от 16.00 до 19.00 ч. на 14 декември по Нова ТВ.