Гледайте „Реална опасност” от 22.30 ч.

Агент Джак Райън отново ще се развихри тази вечер в ефира на Нова от 22.30 ч. във филма реална опасност.

Джак Райън се завръща и този път лошите са в неговото правителство. Когато адмирал Джеймс Гриър се разболява от рак, Райън е назначен за заместник-директор на ЦРУ по разузнаването. Още преди да си поеме дъх на новото място, един от най-близките приятели на президента и семейството му са избити в съня им, най-вероятно от наркокартели. Райън е повикан да разследва, но без той да знае, от ЦРУ вече са пратили таен агент, който да поведе незаконни паравоенни части в Колумбия срещу картелите. Нещата се усложняват още повече, когато екипът му попада в клопка, в която той губи агент и приятелка на съпругата му. Райън трябва да рискува не само кариерата си, но и живота си, за да разкрие истината.

Героят на Том Кланси, изигран от Харисън Форд, вече се е превърнал в еталон за шпионин, който не отстъпва по известност на колегите си Джеймс Бонд и Джейсън Борн.

Не пропускайте „Реална опасност” тази вечер от 22.03 ч. по Нова.

Почитателите на американския шпионин могат да играят за 40 двойни билета за новия филм от поредицата – „Джак Райън: Теория на хаоса”. Разберете как на http://kino.novatv.bg/