Най-щедрата телевизионна игра по Нова

В последната събота от месец март водещите на предаването Национална лотария Захари Бахаров и Вяра Атова зарадваха десетимата участници с парични и предметни награди на обща стойност 96 750 лева.
 
В първата игра в шоуто „На крачка от късмета“ големият късметлия е Мартин Иванов, който потегли с нов автомобил.

В играта „Сейфове“ и за максимална награда от 60 000 лева една до друга застанаха Емилия Станкова от Ямбол и Лазаринка Димитрова от Пазарджик. Двете дами бързо успяха да натрупат големи печалби, като неотворени сейфове накрая се оказаха трите червени знака „Х“. По реда на отваряне на сейфовете първа сцената напусна Лазаринка с печалба от 5250 лева. Емилия продължи своята игра с отварянето на „Златните сейфове“, като печалбата й до момента беше на стойност 14 000 лева. Първият златен сейф, който отвори, съдържаше червен знак „Х“. Тя взе решение да се откаже и да не продължи играта си.

В играта Mega Jackpot голямата щастливка е 23-годишната Емилия, която спря „Колелото на късмета“ на сектор 100 000 лева, с което определи своя джакпот. Тя започна играта с натискане на бутона и спиране на числото 36. Верни предложения даде до четвъртата сфера, първата си грешка направи за игра от 25 000 лева. Емилия все решение да не рискува и да се откаже със сумата от 20 000 лева. Всички късметлии в предаването можете да видите тук.