Интервю с Любо Киров от журито на „Големите надежди” пред сп. Hello

„Винаги съм определял талантливите хора като личности, които могат да правят по-добре от другите определени неща”, заяви Любо Киров от журито на шоуто „Големите надежди” в интервю за новия брой на сп. Hello! България. Талантливият човек изначално е наясно с идеята и е по-чувствителен от останалите в светоусещането си, отбеляза Любо Киров, който всяка сряда вечер има нелеката задача да оценява изпълненията в шоуто за талантливи пеещи деца по Нова. 

Пред изданието той разкри, че благородно завижда на децата, че са свободни да чувстват и изразяват таланта си, без да си поставят граници. „Те са толкова чисти, че изкуството им веднага те докосва. Неслучайно в „Големите надежди” аз, Дивна и Веселин Маринов реагираме доста емоционално, слушайки децата. Те са толкова въздействащи, именно защото чистото им усещане за музиката е неподправено”, отбеляза Любо Киров. 

Повече от интервюто с Любо Киров четете в новия брой на сп. Hello! България. Не пропускайте третия четвъртфинал в „Големите надежди” тази сряда от 20.00 ч. по Нова.