Не пропускайте първият полуфинален концерт в сряда, 21 май, от 20.00 ч. по Нова

Носителката на Гран При по красота Биляна Лазарова прибави нова корона към колекцията си тази вечер - брилянтното изпълнение на  You're The One That I Want на Джон Траволта и Оливия Нютън-Джон, което може да видите във видеото към статията, отреди на талантливата красавица първото място и най-висок зрителски вот. След като сцената беше буквално окупирана от нейни фенове, които я обсипаха с цветя, тя получи още една корона и лента с надпис „Биляна - нашата надежда”.

Омагьосващата Кристиана Асенова за втори път представя песен на своя музикален идол и вдигна публиката на крака с перфектното изпълнение на Je T'aime на Лара Фабиан. „Ти си много далеч от обикновен човек, ти си специална!", възхитено коментира Дивна изпълнението на голямата надежда на Търговище, а Веселин Маринов й пожела „Късмет в живота, защото ти си имаш всичко останало!". Към последната четворка в четвъртфиналната фаза на шоуто се присъедини и огнената Лекси Чальовски, която подпали сцената на „Големите надежди” с Girl On Fire на Алиша Кийс.

Тежкият и труден избор на журито тази вечер се спря върху Павел Матеев, които успя за първи път да просълзи Дивна с безапелационното си изпълнение на Con te partiro'/Time to Say Goodbye на Андреа Бочели. „Не станах на крака, защото това изпълнение ме закова за стола! Но сега ще стана", сподели Любо Киров и се изправи до Дивна, за да аплодира единствения кавалер в последната звездна четворка.

Така последният концерт от четвъртфиналната фаза на „Големите надежди” присъедини Биляна, Кристиана, Лекси и Павел към останалите таланти, класирали се за полуфиналите. Кои ще са първите полуфиналисти следващата сряда, 21 май, и с кои български и чуждестранни хитове ще ни изненадат, предстои да видим по Нова.