Кастингът за музикално шоу №1в морската столица продължава и утре

Отново стотици кандидати очакваха екипа на X Factor тази сутрин във Фестивален и конгресен център Варна за първия ден от кастинга за музикално шоу №1 в света.  Част от тях опитват късмета си за втори път, а не липсваха и такива, убедени, че ще спечелят сърцето на зрителите – още от този етап на формата.

Тригодишен чаровен младеж също посети първия и един от най-значимите етапи на шоуто, за да даде кураж на своята майка – 29-годишната Галина от морската столица. С усмивка Галина сподели, че решава да се яви на кастинг, въпреки че нейният съпруг не одобрява това решение – защото я ревнува, a освен това в момента е в командировка.  На кастингите пред екипа се представи и мъж със специална прическа за  случая – със символа „X”, а той сподели, че е свалил цели 10 килограма за представянето си. Млада жена, завършила актьорско майсторство, също беше сред кандидатите за слава.

В специално видео за Facebook страницата на X Factor пък чаровните водещи Алекс и Мария поздравиха феновете на формата и пожелаха успех на всички кандидати. Тази неделя, 6-ти юли, кастингите за X Factor във Варна продължават, а екипът очаква още талантливи кандидати във Фестивален и конгресен център Варна.

През следващата седмица предстоят два дни срещи с таланти на още една морска дестинация – в Бургас, на 8 и 9 юли в хотел Аква. Екипът на X Factor ще продължи да търси най-големите таланти и на 11 и 12 юли в Пловдив, в Дом на културата „Борис Христов”, а последен домакин на кастинг маратона – от 14 до 16 юли, ще бъде София в НДК, Studio 5.