Гледайте в следващите епизоди на „Малката булка” от 16.30 ч. по Нова

След убийството на годеника на Сугна – Пратап, в премиерния индийски сериал на Нова „Малката булка”, семейството на Джагдиш изпадна в дълбока скръб. За да подкрепи своите роднини в селото пристигна сестрата на Каляни – Бади Джиджи. Но нейното присъствие донесе както радост, така и проблеми на Каляни и останалите членове на семейството, тъй като без да знае, Джиджи възпламени отново стара родова вражда между нейните роднини и друг род в селото.

Но не по-малко сложни са отношенията между Каляни и сестра ѝ. Между двете ще възникне конфликт за бъдещето на овдовялата Сугна. Ако според Каляни Сугна трябва да спазва строгите индийски традиции за вдовиците, то за Бади Джиджи това не трябва да бъде за сметка на нейното щастие. Бади иска да върне усмивката на лицето на Сугна и настоява момичето да спре да слуша хорските приказки и да се погрижи за себе си.

Тези виждания на Джиджи разгневяват Каляни, но Джиджи се опитва да я убеди, че нейната задача е да се грижи за щастието на семейството, а не за традициите. Дали ще успее, ще разберем в следващите епизоди на „Малката булка” днес от 16.30 ч. по Нова.