Гостите и темите в предаването тази неделя от 16.00 ч, по Нова

Тази неделя в предаването „Дикoff” Стажанта обикаля любимия си парламент за последно през 2014 година. Главните действащи лица от седмицата застават пред микрофона му, за да отговорят на въпросите за пенсионната реформа, скандала между Мая Манолова и Цецка Цачева и Делян Пеевски на работа.

Петя Буюклиева в неподражаем разговор със Сашо Диков за музикалния бизнес, българските звезди и превратностите на съдбата. Ще разберем какво се случва с певицата  след Big Brother All Stars и какво беше за нея Къщата  -  добра реклама или огромен кошмар?

Омбудсманът Константин Пенчев слага точката на 2014-а в специален разговор в „Дикoff”. Каква беше отиващата си година и какво трябва да очакваме от следващата? Ще научим оптимист или песимист за бъдещето на България е защитникът на народа.

Миролюба Бенатова представя: една нетипична история от Перник през Пловдив до Лондон – докъде можеш да стигнеш със спомена за студ, глад и скъсани обувки. Разказ за успеха на едно момче, което се връща в дома, където е израснало, за да подари обувки на сираците като него.

Как изглежда държавата според Радосвет Радев? Създателят и изпълнителен директор на „Дарик радио” разказва за уроците на 2014-а, актуалните политически събития, семейството и предизвикателството да бъдем тук и сега.

Сашо Диков гостува на Бат‘ Сали. Депутатът от ДПС отваря вратите на пищния си бароков дом за камерите на „Дикoff”. Очаквайте разговор в махалата за това как се излиза от нея.

Гледайте „Дикoff” тази неделя от 16.00 до 19.00 ч. по Нова.