Елен Колева, Иван Звездев, Камен Воденичаров, Николай Георгиев и Симона Пейчева са следващите сигурни участници в шоуто от 11 март по Нова

Чаровната актриса Елен Колева, познавачът на добрата кухня Иван Звездев, гимнастичката Симона Пейчева, водещият Камен Воденичаров и актьорът Николай Георгиев се присъединяват към шоуто „И аз го мога”, което стартира от 11 март в ефира на Нова. Талант, смелост, издръжливост, чувство за хумор, артистичност и не на последно място идеална физическа форма е минималният набор от качества, необходими за участие в предаването.

„Не е лесно да се намерят в България звезди, които да са готови не само психически да поемат предизвикателствата, но и физически да могат да ги изпълнят”, заяви продуцентът Магърдич Халваджиян. След като първо бяха обявени имената на Алфредо Торес и Жана Брейчева, вече е ясно кои са следващите пет звезди в шоуто. 

Елен Колева е звезда, която блести с еднаква сила и от екрана, и от театралната сцена. Зад крехката й външност се вихри силен и авантюристичен дух, готов да поема рискове и предизвикателства на сцената и извън нея. Тя е висока 1.66, определя теглото си като стабилно, а обиколката на ханша си като секси. Не би приела да гълта огън в шоуто, мечтае да я предизвикат с оперно пеене. Най-екстремното нещо, което е правила до момента, е гмуркане на 25 метра дълбочина при 4 бала вълнение. 

Следващият в звездния списък е Иван Звездев. Зрителите го познават от малкия екран, където в продължение на години разкриваше тайните на добрата кухня. Иван обещава да изненада всички със своята ловкост и желание за игра. Спортува много често - три пъти седмично плува по 200 метра в стил брус, а в шоуто иска да се научи да жонглира. Звездев не се бои от конкуренцията, единственият му страх е от плъхове и нещо, свързано с тях, е предизвикателството, което не би изпълнил в предаването.

Симона Пейчева е българска гимнастичка и носителка на десетки награди от световни, европейски и други първенства. Тя е в отлична физическа форма, спортува ежедневно, а конкуренцията я амбицира. „Златното момиче” иска да изпробва себе си и би приела всяко предизвикателство, което е непознато и експериментално за нея. Най-екстремното й преживяване до момента е да бъде в една клетка с тигър. 

Николай Георгиев е актьор и телевизионен водещ, който по професия е корабен навигатор, а определя себе си като философ. Зрителите го познават от сцената на театъра и малкия екран, но екстремният му характер често го тласка в нови посоки. През последните години, въпреки успеха си в телевизията или точно заради него, той напусна екрана и професионално се занимава с йога – като инструктор. Сега е готов за голямото завръщане и е изпълнен с амбиция да превземе сцената на „И аз го мога”. В добра физическа форма е - не само заради часовете във фитнеса, а и защото е страстен планинар. Най-екстремното му преживяване е изкачването на връх Мусала при минус 20 градуса и вятър 120 км/ч., а голямата му мечта е да покори връх Еверест.

Камен Воденичаров е усмихнатото лице, което се нарежда на поредното място в звездния списък. Никой не би оспорил артистичния и комедиен талант на Камен Во, но дали това е достатъчно, за да се изяви в шоу като „И аз го мога”? Самият той заявява, че е в отлична физическа форма, спортува много често, а конкуренцията определя като здравословна. Най-екстремното му преживяване е наистина впечатляващо - той е управлявал граждански самолет с 24 пътници на борда. Страхува се от акули и не би приел предизвикателство, което да го постави в близост до тях, но за сметка на това иска да се научи да ходи по въже и с радост би тествал себе си.

„Великолепната седморка” в шоуто „И аз го мога” вече е известна, а списъкът предстои да се попълни с още трима кандидати на сцената на предизвикателствата.

Не пропускайте старта на шоуто „И аз го мога” на 11 март от 20.00 ч. по Нова.