Шоуто „И аз го мога” стартира на 11 март, сряда, от 20.00 ч. по Нова

Поли Генова е деветият участник в звездния списък на шоуто „И аз го мога”, което стартира на 11 март от 20.00 ч. по Нова. Чаровната певица е сред най-обичаните български звезди, като неведнъж е демонстрирала своя талант, съчетан с упоритост и професионализъм. 

Предизвикателството, което Поли иска да й се падне, е да изпее автентична народна песен, а мечтата й е това да се случи в шоуто заедно с Валя Балканска. Най-екстремното й преживяване е съжителство с 15 души в една стая в продължение на три месеца. 

Петко Димитров е известен с умението си да превръща нощните заведения в предпочитано място за забавление. Той беше един от най-желаните ергени, но преди година и половина каза заветното „Да” на танцьорката Яна Димитрова, с която се срещнаха на сцената на Dancing Stars по Нова. В „И аз го мога” обаче предизвикателствата ще бъдат далеч по-екстремни и ще подлагат на тест и психическата, и физическата му подготовка, без да има половинка, с която да ги сподели. 

Петко е с  впечатляващ ръст -  2.10 метра, тежи 100 кг и по собствените му думи 100% от тялото му е мускулна маса. Тази завидна форма Петко постига с ежедневна работа във фитнеса. Като най-екстремно преживяване той посочва карането на колело по Околовръстното шосе на София, където оцеляването е повече от трудно. Няма да приеме предизвикателство, което налага обуване на чорапогащник, но се надява да получи възможност да свири на музикален инструмент, защото това е едно от уменията, които със сигурност иска да придобие в живота си. 

В шоуто Поли Генова и Петко Димитров се присъединяват към чаровната актриса Елен Колева, познавача на добрата кухня Иван Звездев, гимнастичката Симона Пейчева, водещия Камен Воденичаров, актьора Николай Георгиев, адреналинката Жана Брейчева и популярния танцьор и хореограф Алфредо Торес. 

Как ще се подготвят десетте български звезди за предизвикателствата си в „И аз го мога”, зрителите ще видят на 11 март, сряда, от 20.00 ч. по Нова.