Медията обявява и кастинг за участие в новаторския проект – сериалът „София – Ден и Нощ“

Нова телевизия подготвя напълно нов тип сериал за българския ефир – „София - Ден и Нощ”. Концепцията на проекта е под формата на сериал да проследи истинския живот на младите хора в големия град, точно такъв, какъвто е – интересен, динамичен, предизвикателен и изпълнен с противоречиви емоции.

 „За първи път ще предложим подобен сериал на нашите зрители. Като медия ние нееднократно сме доказвали, че винаги сме готови да експериментираме, да инвестираме в нови продукции и да развиваме телевизионния пазар в България. С предстоящия сезон ние отново ще предложим изключително богата и разнообразна програма за цялото семейство, която няма да има аналог в българския ТВ ефир“, каза Дидие Щосел, изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп.

 Сериалът ще опише  и покаже живота на група симпатични младежи, които ще живеят под един покрив и ще споделят всичко - радости, забавления, разочарования и мечти. Главните герои в него ще бъдат навсякъде, където кипи животът в София - няма да пропуснат най-интересните места и най-забавните партита в столицата. В поредица от серии те ще изживяват пред очите ни всичко, което им се случва ден и нощ  и ще ни направят свидетели на щурото си ежедневие.

 „В „София - Ден и Нощ” ще усетим пулса на големия град, пъстрия, динамичен и забавен живот на младите хора", разкрива продуцентът от Hidalgo Productions Краси Ванков.

Кастингът за участие в най-новия сериал на Нова „София – Ден и Нощ“ вече е отворен. Всеки, който има силно желание да участва, може да се запише тук: sofiadeninosht.novatv.bg.

Търсят се усмихнати, темпераментни и ентусиазирани хора, на възраст между 18 и 35 години, с актьорски заложби, които винаги са мечтали да станат популярни с участието си в интересен, модерен и динамичен проект. Кастингът ще се провежда в София. Актьорско образование не се изисква.